Bedrijf

Bogaerts Leidekkers en Loodgieters staat in een lange traditie van vakmanschap. Nadat zijn vader het bedrijf Gebroeders Bogaerts van de hand doet, start Ferdy in 1986 als 21-jarige met een aanhanger en een ladder en een enkele klant van zijn vader, zelf een vergelijkbaar bedrijf. Inmiddels zijn we ruim 30 jaar verder en leidt de combinatie van traditioneel vakmanschap met een moderne bedrijfsvoering tot bijzondere projecten en successen. Bij Bogaerts Leidekkers en Loodgieters beoefenen doorgewinterde vakkrachten samen met jonge, enthousiaste collega’s het aloude ambacht. De 15 medewerkers passen dat toe op eeuwenoude kerken, kathedralen, kastelen en musea maar ook op moderne woonhuizen. Maak kennis met het bijzondere vakmanschap van Bogaerts Leidekkers en Loodgieters.

 

Bogaerts Leidekkers en Loodgieters is actief in restauratie en nieuwbouw. Het zwaartepunt ligt bij de restauratie maar steeds meer particulieren zien de schoonheid en de duurzaamheid van lei. Of, zoals Ferdy Bogaerts zelf zegt: “Met een leien dak hoeven wij er de rest van ons leven niet meer terug!”

Opdrachtgevers als bisdommen, gemeentelijke overheden, de Rijksgebouwendienst en restauratiearchitecten weten al ruim 30 jaar de weg naar Ravenstein te vinden. Tot de verbeelding sprekende restauratieprojecten (zie ook onder projecten) als de Sint Jan in Den Bosch en het Rijksmuseum in Amsterdam maken deel uit van de portefeuille. Net als vele kerken in Nederland en vrijwel alle kerken in de eigen regio (zie ook Maasroute).

 

Jong enthousiasme en doorgewinterd vakmanschap

Bogaerts is een echt familiebedrijf. Niet alleen stapt Ferdy Bogaerts figuurlijk in de voetsporen van zijn vader, ook zijn zus en haar man spelen een belangrijke rol. Zwager Harry Hurkmans is een vermaard leidekker die bekendheid geniet in heel Nederland en die als voorman de kwalitatieve lat voor Bogaerts heel hoog legt. Als succesvol leerbedrijf zorgt Bogaerts er bovendien voor dat het ambacht ook wordt overgedragen op jongere generaties. Inmiddels heeft het bedrijf dan ook een belangrijke verjonging doorgemaakt en is ook de jonge generatie er vaktechnisch helemaal klaar voor, zowel in leidekken als in loodgieten. Verjonging in combinatie met de essentiële waarden van het familiebedrijf als kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers onder de continuïteit van Bogaerts Leidekkers en Loodgieters.


Contact:

De Hammen 31

5371 MK

Ravenstein

0486 416 407

info@bogaerts.nl

 

KvK-nr. 16052215
BTW-nr. NL 809549530 B01
IBAN NL83 RABO 0143126911

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden BOGAERTS B.V..pdf
Adobe Acrobat document 726.9 KB

Follow us: