November 2022

Uitzending op de lokale omroep "Omroep Walraven"

 

Wat doen ze daar nou eigenlijk - Bogaerts leidekkers en loodgieters (23 november 2022). Een uitgebreid interview met de eigenaar Ferdy Bogaerts.

 

Bekijk hier de uitzending.

 

November 2021

Prijs gewonnen voor "dak van het jaar 2020"

 

Wij waren al heel trots met de nominatie voor "dak van het jaar 2020" maar dat we het nu ook nog zijn geworden is helemaal een verrassing. We voelen ons zeer vereerd met deze prijs.
Ik wil dan ook graag hierbij onze vakmensen bedanken voor hun inzet om dit unieke project te realiseren.

Project: Villa te Nistelrode

 

Oktober 2021

Renovatie St. Jospehkerk te Hooglanderveen

 

De St. Josephkerk in Hooglanderveen is voorzien van een nieuwe leibedekking. Hierdoor kan het dak er weer voor jaren tegen. In opdracht van het Bouw- en Restauratiebedrijf Van de Burgt & Strooij te Amersfoort hebben wij dit mooie project mogen uitvoeren. Met dank voor de prettige samenwerking kunnen we terug kijken op een kwalitatief goed werk.

 

links: artikel in bisdomblad "Op Tocht" van oktober 2021

 

September 2021
Leidekkers- en Loodgietersbedrijf Bogaerts staat op de shortlijst voor "dak van het jaar" van SteilDAK.


Bogaerts Leidekkers en Loodgieters staat op de shortlist “dak van het jaar 2020” van SteilDAK.

 

Naast de nominatie voor de shortlijst is er ook een mooi artikel geschreven over “Leisteen moet je met respect behandelen”. Dit artikel is te vinden op pagina 22/23.

 

Hier de link naar de online uitgave van SteilDAK nr. 4 van 2021.

April, mei, juni 2021
Renovatie St. Josephkerk Hooglanderveen

 

Bijna 600m2 dakoppervlak werd vernieuwd door Samaca 55 Primera leien.

Januari 2021
Renovatie toren Hippolytuskerk te Kamerik

 

De toren van de Hippolytuskerk te Kamerik is voorzien van nieuwe Engelse Penrhyn leien. In samenwerking met het Parochie bestuur, het bisdom Rotterdam en Van de Burgt en Strooij is er weer bijna een eind gekomen aan deze mooie restauratie.
Hier meer te zien en te lezen.

 

Oktober 2020
Renovatie pastorie te Druten
In opdracht van bisdom ’s-Hertogenbosch zijn we druk bezig met de restauratie van de H. Ewaldenpastorie te Druten. Hierbij worden de asbestleien verwijderd en brengen we nieuwe Engelse Penrhyn leien aan waardoor de kwaliteit van het dak voor de komende 100 jaar is gegarandeerd.
Dit project wordt in combinatie met Van Dinther bouwbedrijf uit Schaijk uitgevoerd.

April 2020
Wederom genomineerd voor het dak van het jaar 2020

 

Het dak van een fraaie nieuwbouwvilla in het Brabantse Nistelrode is uitgevoerd met de natuurleien van een gesloopte kerk in Berlicum. Dit levert een bijzondere en authentieke uitstraling op.

 

We zijn daarmee wederom genomineerd voor het dak van het jaar.

 

Hier leest u meer over het inmiddels afgeronde project
(vanaf pagina 50).

April 2020
Klokkentorentje op klooster Soeterbeeck in Deursen

 

Een mooie klus voor ons in de buurt: Het klokkentorentje op het voormalige klooster Soeterbeeck in Deursen staat in de steigers. Opdracht: Bekleden van het torentje van boven tot onder met nieuwe leien en lood. Freek Bruinsma - jongste leidekker bij ons - aan het werk. De toren kan er straks weer jaren tegen.

 

Lees hier meer over.

Zomer 2019
Asbest leien vervangen door natuurleien

 

Renovatie van een woonhuis in Groesbeek in de zomer 2019. Asbest verwijderd en vervangen door Spaanse natuurleien (Samaca 55 Primera).

Mei 2019
Pastorie te Schaijk - project opgeleverd

 

Op 14 mei 2019 hebben wij het project Pastorie te Schaijk opgeleverd. In opdracht van Van Dinther Bouwbedrijf te Schaijk hebben we weer een mooi werk afgerond.
Er zijn hierbij Penrhyn natuurleien verwerkt, geleverd door Lei-Import te Maasbracht. Deze natuurleien worden gegarandeerd voor een periode van 100 jaar.

April 2019
Eindhoven Paterskerk - Willy Hermens en Freek Bruinsma met de laatste leien bezig

 

EINDHOVEN De pannen erop gooien, de laatste loodjes, van een leien dakje gaan, allemaal gezegden die van toepassing zijn op het werk van deze twee leidekkers op de Paterskerk in Eindhoven. Aan de voeten van Jezus Waaghals op 57 meter hoogte brengen ze de laatste leien aan op de kerkspits.
Lees meer hier bij ED.nl.

April 2019
Wales (GB) - Onze twee jongste leidekkers mee naar de leisteengroeve

 

De jonge leidekkers Freek Bruinsma (18) en Sam Megens (19), medewerkers bij Leidekkers & Loodgietersbedrijf F. Bogaerts B.V., gaan mee naar Wales, naar de leisteengroeve.

 

Ongelofelijk veel steen en heel veel handelingen zijn nodig voor je een leisteen hebt die geschikt is voor een dak of gevel. Dat zagen Leidekkers Freek Bruinsma (18) en Sam Megens (19) tijdens hun bezoek aan twee groeven in Wales. Lees meer hierover in de nieuwste editie van SteilDak (pagina 38/39).

 

 

 

Contact:

De Hammen 31

5371 MK

Ravenstein

0486 416 407

info@bogaerts.nl

 

KvK-nr. 16052215
BTW-nr. NL 809549530 B01
IBAN NL83 RABO 0143126911

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden BOGAERTS B.V..pdf
Adobe Acrobat document 726.9 KB

Follow us: